Cap de setmana de Festa Major a Puigpelat

Els passats 7 i 8 d’abril, na Elionor, en Pere i el Basilisc van visitar la població de Puigpelat, una petita població veïna de l’Alt Camp, per tal de participar a la Festa de la Mare de Déu de la LLet, festa dedicada a la seva patrona, la Mare de Déu de l’Hospitalet.

El dissabte 7 a la tarda va tenir lloc la trobada gegantera on van participar juntament amb nosaltres les següents colles: el gegant de Vilallonga, els gegantons de Picamoixons, els gegants i capgrossos de Rocafort de Queralt i la Cuca i les Cuquetes de Puigpelat.

El diumenge però va ser el torn del Basilisc, que s’esperava davant de l’Església per tal que després de la celebració de l’Eucaristia oferís el seu ball propi davant l’Ajunatment. Seguidament vam anar fins al Pi de Puigpelat on les Majorales van lligar la cinta commemorativa al Pi de Puigpelat. Per acabar la festa vam seguir tots amb el ritme de la banda que acompanyava la bèstia, fins al Casal del poble on es va fer el ball final.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s